top of page

OM OSS

LeaseConsult AS er et frittstående selskap for tilrettelegging og rådgivning av finansierings- og leasingløsninger

Vår historie

De ansatte kommer fra IT Finans AS, et selskap vi har bygget opp de siste fem årene. IT Finans blir innfusjonert i Skytech Control som leverer en plattform for å effektivisere kundens prosess for behandling av ansattes IT utstyr i bedriften.  LeaseConsult viderefører virksomheten i IT Finans. 

 

Ansatte i LeaseConsult har lang erfaring fra leasingbransjen og kjente leasingselskaper, både nasjonalt og internasjonalt.  Vi er et selskap som setter vår lit i å levere kvalitet i hele prosessen for våre kunder frem til den beste finansieringsløsning på kundens anskaffelse. Vårt mål er å hjelpe kunder og leverandører til å finne en finansieringsløsning som passer deres virksomhets behov best.

Vår primære virksomhetsområde er Norge, men med samarbeidspartnere i Norden betjener vi våre kunder i hele det nordiske markedet.

Dette er teamet

Har du lyst til å jobbe med oss i LeaseConsult? 

Vi søker personer som vil jobbe med salg av leasingprodukter til leverandører.  Vi er enn så lenge en liten organisasjon, men vi skal vokse oss større med stadig flere fornøyde kunder.   Dersom du synes dette kan være interessant er du velkommen til å kontakte Sigurd på telefon 915 43 425 eller e-post sbh@leaseconsult.no.  

bottom of page