top of page

OM OSS

LeaseConsult AS er et frittstående selskap for tilrettelegging og rådgivning av finansierings- og leasingløsninger

Vår historie

De ansatte kommer fra IT Finans AS, et selskap vi har bygget opp de siste fem årene. IT Finans blir innfusjonert i Skytech Control som leverer en plattform for å effektivisere kundens prosess for behandling av ansattes IT utstyr i bedriften.  LeaseConsult viderefører virksomheten i IT Finans. 

 

Ansatte i LeaseConsult har lang erfaring fra leasingbransjen og kjente leasingselskaper, både nasjonalt og internasjonalt.  Vi er et selskap som setter vår lit i å levere kvalitet i hele prosessen for våre kunder frem til den beste finansieringsløsning på kundens anskaffelse. Vårt mål er å hjelpe kunder og leverandører til å finne en finansieringsløsning som passer deres virksomhets behov best.

Vår primære virksomhetsområde er Norge, men med samarbeidspartnere i Norden betjener vi våre kunder i hele det nordiske markedet.

Dette er teamet

Bilde Sigurd_edited.jpg
Sigurd Blydt-Hansen

Daglig leder

Sigurd er siviløkonom/MBA og har jobbet i leasingbransjen i mer enn 20 år. Før dette har han hatt ledende økonomistillinger i selskaper som Tomra Systems og Varnergruppen. Sigurd har også vært med å etablere og bygge opp flere selskaper og har en solid forretningsmessig forståelse.

E-post: sbh@leaseconsult.no

Mobil: + 47 915 43 425

Bilde Chris.jpg
Chris Olav Isaksen

Key Account Manager

Chris Olav har bakrunn fra bilbransjen hvor han i  mange år har jobbet med kunderelasjon , salg og service. 

E-post: coi@leaseconsult.no

Mobil: +47 949 81 301

Bilde Hilde2.jpg
Hilde Tulluan Vatneødegård

Business Support Manager/Innesalg

Hilde er BA og har hobbet i leasingbransjen i mer enn 10 år. Hilde har vært i med i IT Finans siden selskapet startet opp og lagt grunnlaget for driftssiden i selskapet. Før dette har hun arbeidet i hotell- og reiselivsbransjen og kan service til fingerspissene. Hilde betjener innesalg og har en solid erfaring fra hele spekteret av leasingprosessen.

E-post: htv@leaseconsult.no

Mobil: +47 918 18 605

 

Bilde Fredrik 3.jpg
Fredrik Rudi Kristiansen

Key Account Manager

Etter den økonomiske utdannelsen har Fredrik jobbet med salg og partnerservice innenfor flere bransjer, blant annet hotellbransjen. Fredrik har i dag ansvaret for partnerkontakt med eksisterende kundeportefølje samt utforsking av nye markeder.

E-post: frk@leaseconsult.no

Mobil: +47 948 42 717

2022_05_25_AGCO_0061.jpg
Nicholai Sødring Carlsen

Markedssjef Midt- og Nord-Norge

Nicholai er utdannet innen Markedskommunikasjon fra BI og har jobbet i Leasingbransjen i mer enn 16 år. Nicholai har bred bakgrunn innen alt fra Leasing og Finans, Gjenstandsfinansiering og Fleet Management fra flere store banker og finansinstitusjoner. Han har i tillegg jobbet mye med rådgiving innen finansieringsløsninger, anskaffelser og anbud for bedrifter og offentlig.

E-post: nsc@leaseconsult.no

Mobil: +47 926 63 117

 

Har du lyst til å jobbe med oss i LeaseConsult? 

Vi søker personer som vil jobbe med salg av leasingprodukter til leverandører.  Vi er enn så lenge en liten organisasjon, men vi skal vokse oss større med stadig flere fornøyde kunder.   Dersom du synes dette kan være interessant er du velkommen til å kontakte Sigurd på telefon 915 43 425 eller e-post sbh@leaseconsult.no.  

bottom of page